IMG_8115.JPG

Om daica 

Do it better, do it the daica way

Daica er bygget på en tro om, at telemarketing kan gøres bedre! Vi tror på at det er muligt, at sikre gode oplevelser i stort set alle salgsopkald, uanset om det ender som en handel, en aftale om at tales ved eller et nej tak fra en kunde.

For at dette kan lade sig gøre, er det essentielt, at det er det rette personale, der foretager opkaldene. Gode oplevelser for kunderne der ringes op, er dermed synonymt med, at medarbejderne har tilsvarende gode oplevelser med arbejdspladsen.

 

Derfor ligger vi stor fokus på nærværende og kompetent ledelse og gode ansættelsesvilkår. For at sikre dette, er et tilsvarende fokus på simpel og velfungerende administration lige så vigtig - god ledelse kan ikke lade sig gøre, uden overblik og struktur.

IMG_9038_edited.jpg

KONTAKT OS

Vi glæder os til at høre fra dig!

+45 49 49 49 47

  • Hvid LinkedIn ikon
  • Hvid Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Find os online her!

Vores rejse

November 2018

Vi opstarter i en lejlighed i Esbjerg og arbejder på eget udstyr. 

Marts 2019

Vi lejer vores første kontor med plads til 20 FTE - på Skolegade 7 i Esbjerg. 

August 2019

For første gang oplever vi, at vi ikke kan nå at levere den efterspurgte volumen for vores kunder og vi åbner et kontor i Aabenraa med plads til 20 FTE. 

December 2019

Vi skifter navn og profil til DAICA. Huset udgør en salgsstyrke på 41 FTE. 

Januar 2020

Vi oplever stor appetit fra kunder, som ønsker at gå til consumer-markedet igennem direct-kanalen. Vi åbner derfor endnu et kontor med plads til 20FTE i Horsens. 

August 2020

35 agenter mangler for at imødekomme vores kunders ønsker om volumen og vi udvider med 2 kontorer. Denne gang i Århus og Kolding. 

April 2021

2 år efter vores officielle åbning, ønsker vi at skabe en ny retning i 'ekstern-tm-leverandør-markedet' og åbner et gennemført HQ i Odense med plads til 26 FTE. 

Afslutningen 2021

Med plads til 128FTE, hvor ca. 75% er besat ønsker vi at positionere os endnu stærkere på automatisering, datahåndtering og struktur.

 

Hils på os!