top of page

DAICA er bygget på en tro om, at telemarketing kan gøres bedre! Vi tror på at det er muligt, at sikre gode oplevelser i stort set alle salgsopkald, uanset om det ender som en handel, en aftale om at tales ved eller et nej tak fra en kunde.

For at dette kan lade sig gøre, er det essentielt, at det er det rette personale, der foretager opkaldene. Gode oplevelser for kunderne der ringes op, er dermed synonymt med, at medarbejderne har tilsvarende gode oplevelser med arbejdspladsen.

 

Derfor ligger vi stor fokus på nærværende og kompetent ledelse og gode ansættelsesvilkår. For at sikre dette, er et tilsvarende fokus på simpel og velfungerende administration lige så vigtig - god ledelse kan ikke lade sig gøre, uden overblik og struktur.

KONTAKT OS

Vi glæder os til at høre fra dig!

+45 49 49 49 47

Find os online her!

KONTKT

VORES REJSE

November 2018

Vi opstarter i en lejlighed i Esbjerg og arbejder på eget udstyr. 

Marts 2019

Vi lejer vores første kontor med plads til 20 FTE - på Skolegade 7 i Esbjerg. 

August 2019

For første gang oplever vi, at vi ikke kan nå at levere den efterspurgte volumen for vores kunder og vi åbner et kontor i Aabenraa med plads til 20 FTE. 

December 2019

Vi skifter navn og profil til DAICA. Huset udgør en salgsstyrke på 41 FTE. 

Januar 2020

Vi oplever stor appetit fra kunder, som ønsker at gå til consumer-markedet igennem direct-kanalen. Vi åbner derfor endnu et kontor med plads til 20FTE i Horsens. 

August 2020

35 agenter mangler for at imødekomme vores kunders ønsker om volumen og vi udvider med 2 kontorer. Denne gang i Århus og Kolding. 

April 2021

2 år efter vores officielle åbning, ønsker vi at skabe en ny retning i 'ekstern-tm-leverandør-markedet' og åbner et gennemført HQ i Odense med plads til 26 FTE. 

Afslutningen 2021

Med plads til 128FTE, hvor ca. 75% er besat ønsker vi at positionere os endnu stærkere på automatisering, datahåndtering og struktur.

Maj 2022

Vores føreste kontor uden nogen direkte salgsaktivitet åbner! Adminstrations kontoret facilitere arbejdspladsen for vores direktion, backend personale og marketing.

August 2022

Vi har lanceret vores første PODCAST! 

En mission om at gøre op med fordommene i telemarketing.

"AUTODIDAKT - en DAICA podcast" er tilgængelig på Spotify, Youtube og iTunes

Oktober 2022

Vi har lanceret vores anden PODCAST! 

En podcast for alle der er interesseret i salg

"DON´T SELL ME THIS PEN er tilgængelig på Spotify, Youtube og iTunes

November 2022

Vi mangler pladser... Vi har derfor valgt at flytte vores kontor i Aarhus C, vi får nu plads til 25 medarbejdere.

STAY TUNED

Vi drømmer om at gøre op med de fordomme, der måtte være, om den værdifulde kanal: Telemarketing. Vores ambition er at give indblik i TM, igennem vores podcast

Lyt med her.

youtube

HILS PÅ OS!

bottom of page