top of page
vektor.png
IMG_8316 2.JPG
IMG_7849.JPG
IMG_7660.JPG
IMG_7876.JPG
Forside: Video

Direct Sales.
Integrity.
Consistency.

OM DAICA

Daica er en rå salgsorganisation HELT ind til benet. Vi går op i at vores medarbejdere er de bedste performere på markedet og at vores kunder er de gladeste i landet. Integritet er nøgleordet i vores forretning. Vi lover ikke noget vi ikke kan holde, og vi skræddersyer et hvert samarbejde ud fra vores kunders forventninger og ønsker til resultater og kvalitet. Derfor tager vi også sjældent nye kunder ind - simpelthen da det ikke giver mening at skifte kunder ud, efter at have oplært os selv og investeret tid i en specifik case.

Forside: About
Forside: About

Hvem er vi?

Daica er grundlagt primo 2019 og er fra dag 1 vokset eksplosivt, så vi i dag har 100 medarbejdere fordelt på vore kontorer i Esbjerg, Aabenraa, Aarhus, Kolding, Horsens og Odense.

Vi driver marketing, fordi vi tror på, at vores telemarketing er den bedste form for salg, der overhovedet findes. De fleste andre benytter metoder, der retter deres sigtekorn mod underbevidstheden hos forbrugerne for igennem længere tids påvirkning at få en effektiv indvirkning på forbrugernes valg. Vi mener, at telemarketing er anderledes, fordi det er direkte og dermed mere ærligt og transparent. Vi ringer og tager en snak med den potentielle kunde. Vi taler om behovet, fordele og ulemper, og ved at være ærlige giver vi kunden mulighed for at stille spørgsmål og giver dem gode svar. Dermed giver denne salgsmetode en tovejs dialog, modsat langt de fleste andre salgsmetoder, der må siges at være envejs. 

Vi elsker telemarketing.

Vi er nørder indenfor dialoger.

Og det er vi stolte af.

Forside: Tekst
Forside: Careers

Ræk ud til os

Tak for din indsendelse!

Forside: Contact
bottom of page